Zomertijd barbecue tijd.

Stoere mannen       barbecue

 

Speciaal voor de echte vleesliefhebbers hebben wij ook grote stukken vlees voor op de barbecue!
Door het vlees in zijn geheel te bereiden en pas daarna in lapjes te snijden blijft de smaak en malsheid intact en superlekker. Daarna snijdt de stoere man met een groot scherp mes het vlees in lapjes. U kunt denken aan rosbief, entrecôte, bavet, lamsbout, lamsrack, côte d’ lose en varkensfilet. Vraag gerust bij onze stoere man (de slager) voor advies.

 

bavet

bavet is een lekker stukje vlees van de vang van het rund, iets grover van draad maar zeer smaakvol en mals, het is het lekkerste om aan het stuk te bereiden.

côte d'lose

Côte d'lose is een mals stuk rundvlees van de rug van het rund, door het vet wat er op zit zeer smaak vol. Je moet er van uit gaan dat je een groter stuk hiervan klaar maakt om dat er iets meer afvalt van vet en bot.